Vineri, 19 Mai 2017 12:25

Dosare penale pentru doi tineri din Argeș acuzați de furt calificat Recomandat

Scris de Izabela Moiceanu

 
Joi, polițiștii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, au depistat un tânăr de de 19 ani din municipiul Pitești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, aflându-se pe strada Făgăraș, profitând de neatenția persoanei vătămate, ar fi sustras un telefon mobil. Prejudiciul a fost recuperat și predate persoanei vătămate.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și sunt continuate cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Tot joi, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, au identificat o altă persoană, de 33 de ani din comuna Rociu, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în dimineața zilei de 20 noiembrie 2015, prin spargerea geamului portierei unui autoturism, parcat in zona centrală a orașului Pitești, ar fi sustras o cutie de viteze din portbagajul acestuia. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale. Foto Antena 3

Citit 259 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.