×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 576
Joi, 16 Februarie 2017 15:56

Hoţi de lemne, prinşi în Argeş. Au înjurat jandarmii şi le-au distrus maşina Recomandat

Scris de

În data de 15 februarie a.c., în jurul orei 20.00, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş împreună cu reprezentanţi ai Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare în Silvicultură „Marin Drăcea” – Baza Experimentală Mihăeşti au depistat două persoane de sex bărbătesc şi un atelaj hipo încărcat cu material lemnos, circa 4-5 arbori.

Persoanele în cauză tăiaseră în mod ilegal mai mulţi arbori, cu ajutorul unui topor şi a unui motofierăstrău pe care au încercat să-l abandoneze în momentul în care au fost somate de către jandarmi, astfel s-a trecut la urmărirea şi imobilizarea acestora.

În momentul începerii deplasării către sediul Bazei Experimentale Mihăeşti, unul dintre bărbaţi a adresat injurii organelor silvice, după care cu un corp contondent a lovit capota autovehiculului în care se afla pădurarul, provocând astfel avarii.

Jandarmii au intervenit pentru imobilizarea persoanei care avea un comportament violent şi se afla în stare de ebrietate.

Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori din afara fondului forestier şi furtul de arbori tăiaţi ilegal şi a infracţiunii de distrugere.

Citit 606 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.