Miercuri, 12 Noiembrie 2014 20:30

La Teatrul Davila s-au ales Mini Miss şi Mini Mister Argeş

Scris de

Vinerea trecută, sala  Teatrului Al. Davila a fost neîncăpătoare pentru toți cei veniți să își susțină ambasadorii frumuseții din tot județul la unul dintre evenimentele desfășurate sub egida „ARGEȘUL FRUMOS”, mai precis concursul Mini Miss și Mini Mister Argeș! Asociația Cealaltă Românie și Consiliul Județean au chemat în fața reflectoarelor peste 65 de copii din tot județul care au fost adevăraţi ambasadori ai locurilor de unde vin şi au răspuns la întrebarea „De ce e Argeşul Frumos?”.
Alături de Lavinia Năstase, organizatoarea și prezentatoarea evenimentului, a stat frumosul și talentatul Ștefănuț Ghinea care, la doar 8 ani, a prezentat fără probleme concurenții și momentele artistice.
Preşedintele juriului a fost chiar președintele CJ Argeș, Florin Tecău. Iată care au fost câștigătorii celor cinci secțiuni: „Mini Model” - Nicole Constantin din Mioveni, 4 ani, „Mini Mister Diaspora” - Yannis Iordache - Angola, „Mini Miss Diaspora-ex-aequo Grecia și Italia”, adică Afroditi Tudorescu și Sara Alghisi, „Mini Mister Argeș” - Mihai Barbu, iar „Mini Miss Argeș” - Elena Ștefania Niță (foto) care vine din cea mai îndepărtată comună, Izvoru, și a avut un costum popular de 120 de ani!
D.G.

Citit 414 ori

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.