Incendii în localitățile Lerești, Tigveni și Moșoaia

0 714

 

În data de 12 ianuarie 2019, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la trei incendii.

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în localitatea Lerești, sat Voinești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei anexe. Au ars 10 mp acoperiș anexă în care se afla centrala termică a locuinței.

De asemenea, trei echipaje cu trei autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeș și Punctul de Lucru Tigveni au intervenit în localitatea Tigveni, sat Bârseștii de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Au ars: acoprișul casei pe o suprafață de aproximativ 180 mp, acoperișul unei anexe pe 20 mp, magazie pe 10 mp, acoperișul unei bucătării și bunurile din interior, 2 tone de cereale și lemn de foc.

Două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Moșoaia, sat Ciocănăi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case. A ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata