„Iarba dracului”, lângă icoana Fecioarei de la Mavrodolu

9 433

Activitate comercială febrilă în incinta bisericii Mavrodolu. Clienții veniți pentru diferite servicii oferite în spațiile închiriate de parohie lasă însă urme care nu sunt compatibile cu imaginea icoanei în mozaic de pe pereții Bisericii Copiilor, care este sfințită, are altar și, evident, o altă destinație. În afară de mucurile de țigară și paharele de plastic murdare, enoriașii veniți la slujbă în curtea cunoscutei biserici piteștene, pentru a se ruga, au parte, uneori, și de cuvintele obscene ale celor care au alte treburi prin zonă. Totul se petrece sub ochii îngăduitori ai preotului paroh, părintele Sturzeanu, care tace și înghite, bucuros de sumele obținute din închirierea spațiilor. Deh, banul e „ochiul Dracului”, se știe…
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și
9 Comentarii
 1. Anonim spune

  Nu cred ca este vina parintelui ca , cei care au închiriat acel spațiu nu sunt in stare sa întrețină curățenia ! Dumneavoastră dacă închiriați un apartament , ceva , atunci când plecați sau peprioada in care stați acolo degradati totul si lăsați mizerie? Haide-ți sa nu mai fim aat de cârcotași!!!!

  1. Corina spune

   Alo, proprietarul are dreptul de a evacua chiriași dacă nu respectat clauzele și modul de organizare, rosturi e curtea unei biserici și deasupra este altarul, așa ca nu mai fa tu pretexte pentru a justifica mizeria. Apropo cu Olga ce legătura avea și cu tecau, teșcău?

  2. Mia spune

   Ideea este ca proprietarul de la biserica nu pleacă niciodată și vede ce face chiriași și nu i a măsuri.

 2. Geta spune

  In aceasta poza se pot observa in partea stânga și niște coșuri de gunoi ticsite de mizerii. Sa pună un afiș cu fumatul interzis.

 3. Dorin spune

  Parinte, merg acele afișe, lângă acea icoana?

 4. Cristina T. spune

  Sa facă și un wc. public parvenitii de la corbi

  1. Maria spune

   Este WC public. Pentru persoanele care stau la slujba! Este un afis care arata unde se afla. 😂

 5. George spune

  Adevarul pur, biserica Mavrodolu a devenit peștera de tâlhari

 6. Ruse Catlalin spune

  Eu consider :
  Cine a scris acest articol, este un „om” care vrea sa faca rau si eu cred ca este vorba doar de invidie…
  Tare as vrea sa discut cu dansul!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata