Au fost prinși de polițiștii argeșenii la furat de lemne

0 408

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi înlăturarea efectelor vremii nefavorabile, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 338 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 64.084 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 12 permise de conducere și au fost retrase 18 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au acționat pe raza de competență, pentru combaterea tăierii, sustragerii și comercializării ilegale de material lemnos, ocazie cu care au depistat 8 bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 și 50 de ani, care au tăiat şi transportat pe drumurile publice aproximativ 9 m.c. material lemnos, diverse esenţe, fără documente legale de proveniență.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 40.000 de lei, totodată fiind aplicată măsura complementară a confiscării pentru întreaga cantitate de material lemnos, ce a fost predată ocoalelor silvice competente.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata