Fetiță de 12 ani, abuzată sexual de un bărbat. Minora are probleme psihice

0 950

#Update: Împotriva bărbatului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile

Un bărbat de 65 de ani este acuzat de agresiune sexuală și violare de domiciliu. Acesta ar fi abuzat o fetiță de 12 ani, care suferă de probleme psihice. Oribila faptă s-a întâmplat, așa cum descrie victima, în data de 26 octombrie, când se sărbătorește Sfântul Dumitru, în comuna Valea Danului. Bărbatul a mers la locuința unui amic, care îi este nepot și a consumat alcool cu acesta. În aceeași curte locuiesc și fetița și mama ei, tatăl fiind plecat la muncă în străinătate.

După ce s-a îmbătat, bărbatul a profitat de faptul că fetiţa rămăsese singură în casă și a intrat în camera acesteia. În acel moment, nepotul cu care băuse plecase, iar mama fetei era la magazin. Bărbatul i-ar fi dat jos pantalonii fetei și ar fi pipăit-o.

În urma unui control s-a stabilit că fetița nu a fost violată, ci doar atinsă în zonele intime. Bărbatul nu a recunoscut faptele, dar a fost văzut ieșind din casă, iar victima a povestit totul familiei. Bărbatul a fost reţinut sub acuzaţia de agresiune sexuală pentru că a atins-o în zonele intime şi violare de domiciliu. Acesta urmează să fie prezentat Judecătoriei Curtea de Argeş cu propunerea de arestare preventivă.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata