FC Argeş a urcat la o cotă de piaţă de 2,23 milioane euro, iar CS Mioveni a scăzut la 2,33 milioane

0 58

13 fcarges01# Cotele sunt după terminarea turului de campionat

La începutul campionatului vă prezentam cotele de piață ale celor două echipe argeșene de ligă secundă care au luat startul acestei competiții cu obiective destul de îndrăznețe și anume locurile 1-7, pentru alb-violeți și, respectiv, locurile 1-6, pentru galben verzi. În august cota de piață, conform site-ului german transfermarkt.com, a FC Argeș era de doar 1,68 milioane euro, iar CS Mioveni se ridica la o valoare de 2,55 milioane de euro. Concluzia este că FC Argeș a urcat la o cotă de piață de 2,23 milioane euro, iar CS Mioveni a scăzut la 2,33 milioane. Dacă FC Argeș se află după prima etapă din retur „în obiectiv” și anume locul 7, CS Mioveni este departe de ceea ce și-au dorit oficialii acestei echipe. Galben-verzii ocupă locul 9, la doar 4 puncte de FC Argeș.

FC Argeş a ieşit din „era egalurilor lui Eftimie” şi a intrat „în obiectiv” sub comanda lui Eduard

Cele câteva transferuri de după începerea campionatului de la FC Argeș au făcut ca site-ul german de specialitate transfermarkt.com să reevalueze situația clubului alb-violet în ceea ce privește cota de piață a clubului piteștean. Așa se face că la finalul turului FC Argeș a urcat la o cotă de piață de 2,23 milioane euro, de la 1,68 milioane de euro, la cât era cotat în luna august.
Cei mai bine cotați fotbaliști piteșteni sunt Raul Costin, 300.000 de euro și Vasile Buhăescu, 200.000 de euro. Trebuie specificat că situația, oarecum, acceptabilă a FC Argeș din momentul de față i se datorează în primul rând conducerii, cea care a demis cuplul de antrenori Iordan Eftimie-Iulian Crivac. Poate că dacă cei doi nu erau trimiși acasă situația la FC Argeș era una mult mai gravă. Apoi, meritele antrenorilor Augustin Eduard și Paul Ciobanu, cei care au venit de la juniori, au făcut ca Argeșul să cunoască victoria atât în deplasare, cât și pe teren propriu. De remarcat că sub comanda acestora, piteștenii au bifat doar o înfrângere, la Călărași! Așadar, FC Argeș se află pe locul 7 cu 31 de puncte după prima etapă din returul campionatului 2017-2018!

CS Mioveni, la al cincilea antrenor din acest tur de campionat şi în afara obiectivului

13 mioveniCS Mioveni a scăzut în ceea ce privește cota de piață față de începerea campionatului. Site-ul transfermarkt.com evalua această echipă în luna august la 2,55 milioane de euro, iar acum la 2,33 milioane de euro. Cei mai bine cotați fotbaliști ai Mioveniului sunt Ionuț Rădescu, 225.000 de euro și Flavius Croitoru, 200.000 euro. Deși schimbări majore de fotbaliști nu au existat în această perioadă la galben-verzi, poate că și instabilitatea în ceea ce privește postul de antrenor principal a dus la această scădere, dar mai ales la un neonorant loc 9 în clasament. Obiectivul Mioveniului este locurile 1-6 sau chiar promovarea, însă iată că lucrurile nu stau deloc așa cum trebuie. Rămâne însă de văzut ce poate face Laurențiu Roșu, noul tehnician al galben-verzilor, al cincilea în acest sezon al Ligii a II-a, echipa argeşeană bătând astfel recordul în această privinţă. Obiectivul fostului stelist este ca în acest sezon să reconstruiască echipa, iar în campionatul următor să ţintească promovarea. CS Mioveni va fi a doua echipă pe care Laurenţiu Roşu o va pregăti ca antrenor principal în carieră, sezonul trecut conducând-o pe UTA Arad. Cariera de antrenor şi-a început-o în anul 2010, la FC Vaslui, unde l-a secondat pe spaniolul Juan Lopez Caro. Între 2012 şi 2014 a activat la Petrolul Ploieşti, parte din staff-urile lui Cosmin Contra şi Răzvan Lucescu, iar în sezonul 2014-2015 a fost antrenor secund al lui Costel Gâlcă la FCSB, unde a câştigat campionatul, Cupa şi Supercupa. CS Mioveni are astfel al cincilea antrenor principal în acest sezon de Liga a II-a după ce până acum a mai fost pregătită de Florin Marin (etapele 1-6), Adrian Mihalcea (etapele 7-9), Gheorghe Mihali (etapele 10-15) şi interimarul Mihai Olteanu (etapele 16-17).

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata