Exclusiv! Un medic argeșean , numit manager la Spitalul Colentina

1 11.068

Dr. Remus Mihalcea, medic specialist ORL la Spitalul Județean Argeș este noul manager al Spitalului Colentina. Numirea, făcută de Primăria Capitalei, intră în vigoare de luni, 4 martie. Este unul dintre cei mai promițători medici ai noului val care activa la Spitalul Județean Argeș, fiul cunoscutului medic Gabriel Mihalcea, de la IPJ Argeș. Pe 6 martie  Remus Mihalcea va împlini 34 de ani, acesta fiind astfel, cel mai tînăr medic argeșean care va conduce o unitate spitalicească importantă din București, așa cum era, acum un deceniu, Cătălin Cîrstoiu, la Universitar.

Sper să putem ajuta. Ce ține de mine, voi face. Este prematur acum să spun mai mult.  Voi vedea și pentru cât timp voi fi acolo, deocamdată este vorba despre un interimat pe o perioadă de șase luni”, ne-a declarat proaspătul manager al Spitalului Colentina, Remus Mihalcea.

Citește și
1 Comentariu
  1. marius spune

    Sa inteleg ca s-a dat concurs? pentru postul de Manager de Spital la Spitalul Colentina?
    conform link: http://assmb.ro/anunturi-si-comunicate.php nu apre nici un concurs decat unul din ianuarie 2018 care ulterior a fost anulat http://www.spitalulcolentina.ro/scc-ro/spitalul_colentina.htm .
    Cred ca informatia corecta este ca medicul in cauza a fost numit manager interimar si o sa-l tina interimar pana la calendele grecesti, exemplu find postul de manager de la Spitalul Judetean Arges. Cred ca nici nu se mai excita cineva sa mai emita Dispozitia CJ de numire in functia interimara in 6 luni (art.177 alin.5 si 6 din Legea 95/2006 actualizata). In concluzie lasa mai ca merge asa doar ei sunt la putere, legea ii pentru fraieri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata