Depistat în flagrant de poliţiştii din Mioveni

0 535

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 252 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 67.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 20 permise de conducere și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în noaptea de 11 spre 12 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au depistat în flagrant delict, pe strada Petre Zugravu din Mioveni, pe N.I., de 18 ani, din comuna Coșesti, în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un autoturism parcat.

În urma controlului corporal asupra celui în cauză a fost identificat un binoclu şi suma de 30 de lei, susceptibile a proveni din furt. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada 3 – 11 octombrie a.c., tânărul ar mai fi sustras bunuri şi sume de bani din alte trei autoturisme parcate pe raza oraşului Mioveni. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata