Curtea de Arbitraj a PNL a respins recursul în cazul dizolvării biroului de la Piteşti

0 232

Printr-un comunicat de presă, PNL Argeș a făcut cunoscută decizia Curții de Arbitraj a partidului, care a respins recursul contestatarilor privind dizolvarea conducerii organizației municipale liberale. „În legătură cu decizia BPJ al PNL Argeș de dizolvare a BPL Pitești, nu putem oferi decât un singur răspuns – și anume cel oficial – tuturor celor care susțin că a fost o decizie nestatutară sau abuzivă.
Răspunsul se află în decizia Nr. 67 din data de 20.02.2019 a Curții de Arbitraj a PNL. «Decizia BPJ PNL Argeș nr. 35 din 07.12.2018 este o decizie de natură politică, strategică, care a fost adoptată de BPJ în mod statutar și regulamentar (din perspectivă procedurală), neputând fi supusă unei analize juridice, aprecierile privind oportunitatea unor astfel de decizii nefiind de competența Curții de Arbitraj a PNL».
În consecință, recursul a fost respins ca inadmisibil. Astfel, sunt lipsite de orice temei toate declarațiile pe care le fac în spațiul public anumite persoane potrivit cărora deciziile BPJ al PNL Argeș ar fi abuzive. În ceea ce privește adunările pe care diverse persoane le organizează în privat, sub sigla PNL, fără știința și aprobarea PNL, vă aducem la cunoștință că sunt nule și nerecunoscute de partid”, se arată în comunicatul PNL Argeș.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata