Buget de 100.000 de lire pentru şcoala de fotbal din Londra condusă de Gabi Dumitru

0 300

Un fost jucător de la FC Argeș, Gabriel Dumitru, conduce una dintre cele mai de succes academii de fotbal din Londra, având scopul de a crește jucători români de calitate, care să se impună în echipa națională peste câțiva ani. Cu două baze de pregătire închiriate și multă pasiune depusă de antrenorii lui Gabi Dumitru, Eagles Football Academy promite să devină un proiect uriaș pentru fotbalul românesc. Cu un buget anual de aproape 100.000 de lire, povestea Eagles Football Academy a început în 2014, cu doar câteva grupe de juniori, pregătite de Dumitru și de apropiații săi. Între timp, staff-ul de antrenori al Academiei a crescut la 10 persoane, iar ședințele de antrenament se desfășoară într-un cadru profesionist, pe mai multe terenuri. În ultimul an, piteșteanul Gabi Dumitru a reușit să atragă sponsorizări importante, precum este parteneriatul cu Moneygram, dar Eagles Football Academy are nevoie de sprijin cât mai mult.
„Eu nu lucrez cu gândul la bani. Tot ce am construit aici, fiecare minut din munca mea are un scop mai important decât profitul. Eu vreau să ajut tinerii să-și îndeplinească potențialul, iar prin asta obțin cea mai mare satisfacție. Cel mai important este ca ei să ajungă să joace pentru echipa națională a României. Abia atunci voi ști că mi-am făcut datoria față de fotbalul românesc. Nu cred că va exista bucurie mai mare pentru noi decât să vedem pe marile stadioane un fotbalist produs de Eagles, care și-a început cariera datorită nouă”, a declarat pentru WeLoveSport fostul fotbalist de la FC Argeș.

Helmut Duckadam, preşedinte de onoare al Eagles Football Academy

La finalul lunii trecute, Helmut Duckadam, marele portar al Stelei București și al echipei naționale a României și câștigător al Cupei Campionilor Europeni în anul 1986, a devenit președinte de onoare al Eagles Football Academy. „M-am alăturat cu inima deschisă unui proiect aflat în desfășurare în Londra, Eagles Football Academy, și fondatorului acesteia, Gabi Dumitru, o academie care angrenează copiii în competiții fotbalistice și care își dorește descoperirea cât mai multor talente pe care să le propulseze în fotbalul mare. Am plăcerea ca, pe data de 10 martie, să fiu prezent la Madrid, unde Eagles Football Academy își extinde activitatea și îi așteaptă pe micii fotbaliști”, a postat pe pagina de FB marele portar al Stelei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata