Biblioteca din vacanţă

0 3

9 biblioteca 1 1250Vara vine, la Biblioteca Județeană Argeș, cu propuneri de petrecere a timpului liber, instructive și jucăușe, în același timp. Astfel, în intervalul 2 – 6 iulie, copiii cu vârstele cuprinse între 8 și 10 ani pot participa la atelierul „Reciclează, Refolosește, Recondiționează”.
În perioada 9 – 13 iulie, le stă la dispoziție „Sticluța cu Povești”. Fiecare va extrage, din sticluța simbolică, o temă, în jurul căreia imaginația lui va crea o lume nouă și fascinantă.
Arta de a vorbi frumos și convingător este cursul de dicție și intonație, la care se pot înscrie, în săptămâna 16 – 20 iulie, copiii de la 11 la 13 ani, pentru ca în săptămâna imediat următoare, 23 – 27 iulie, să se pregătească pentru „Cercetașii în vacanță la Bibliotecă” cei cu vârstele cuprinse între 6 și 12 ani.
Fiecare atelier începe la ora 11.00. Înscrierile se fac în limita a 15 copii/atelier, în ordinea solicitărilor, la numărul de telefon 0770.680.196 sau la adresa de e-mail sectiatinerilor@bjarges.ro, precizând numele copilului, vârsta, numărul permisului de bibliotecă și atelierul pentru care a optat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata