Băuți la volan în Schitu Golești, Topoloveni și Buzoești

0 610

 

În cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului Rutier Campulung au depistat un bărbat de 51 de ani, din comuna Schitu Golești, care conducea un autoturism pe DN 73 pe raza comunei Schitu Golești, aflându-se sub influenţa alcoolului. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar de cercetare penală conform art. 337 din Codul Penal.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au depistat un tânăr de 26 de ani, din comuna Leordeni, care conducea un autoturism pe D.J. 702 – Topoloveni, aflându-se sub influența alcoolului. Conducatorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar de cercetare penală conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Buzoești au depistat un bărbat de 32 de ani din comuna Izvoru care conducea un autoturism pe DJ 504, pe raza aceleiaşi comune, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 335 și 337 din Codul Penal. Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata