Bărbat din Vlădești, reținut pentru furtul unei perechi de cercei

0 12

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 150 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 43.577 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 19 permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul înfracţiunii de tâlhărie.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în ziua de 22 iulie a.c., N.G., de 49 de ani, din Vlădeşti, ar fi deposedat, prin ameninţare, o femeie de o pereche de cercei. În urma administrării probatoriului bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

M.I.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata