Băiatul parohului de la Mavrodolu face închinăciune idolilor săi manelişti

124 4.726

„Așchia nu sare departe de pom”, spune o vorbă românească, dar se pare că în cazul părintelui Victor Sturzeanu, parohul Bisericii Mavrodolu, a luat-o un pic razna. În sensul că David, fiul lui cel mijlociu, a ales o carieră de instrumentist și studiul la secția de muzică la Liceul ”Dinu Lipatti”. Nu știm însă de la cine a prins talentul antreprenorial, dar se vede treaba că este de undeva din familie. Pentru că, în afară de studiu, se ocupă, alături de fratele său, de aprovizionarea spațiului comercial din incintă cu icoane și cruciulițe de la Dragonul Roșu. Probabil că afacerea merge bine, deoarece tânărul are suficienți bani să le dea idolilor săi maneliști. Că doar n-or fi din… cutia milei. Doamne, ferește!
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și
124 Comentarii
 1. Tudor spune

  Frății Sturzeanu, sunt trei băieți frumușei și cu mult bun simt.

 2. Marius spune

  Toti cei care ii luați apărarea sunteți farisei și complici, un pom bun se va cunoaște după roade, după comportament. Timpul va decide!

 3. Anonim spune

  Mi se pare aberant fiecare om e liber in viață indiferent de originea sa ce treaba aveți voi cu el? Si preoții sunt oameni si ei si copiii lor tot tineri și nabadaiosi sunt. De ce cerem perfecțiune? Să le vedem pe ale noastre ca sunt destule iar judecata să o lăsăm în seama lui Dumnezeu. Informați lumea cu lucruri importante nu cu bârfe

 4. Andreea Spune spune

  Domnilor jurnaliști,eu zic să mai scrieți și despre altcineva pt ca știrea asta e deja demodată..trebuie să mai criticăm și pe alții nu doar pe David Sturzeanu😂

 5. Marian spune

  De ce se vinde aceeași prescura de câte 3-4 ori? Pentru profit?

 6. Alex spune

  Intrați pe fb și o sa vedeți cum este îmbrăcat un absolvent de teologie și fiu de preot, in persoana lui Stefan Sturzeanu, blugi rupți în genunchi și chip de îndrăcit.

  1. George spune

   Asta te freacă pe tine? Cum e el imbrăcat? Nu cred ca esti vreun sfant si nu porti blugi taiati…opriti-va, ca ati mancat prea mult!!

   1. Ana spune

    Am văzut și eu dar mai esentitial mi se pare ca are postat și un lup deasupra, asta decodifica mare parte din personalitatea sa de lup in blana de oaie.

    1. George spune

     De când Lupul are chip de drac?! De ți se pare tie asa esențial…potoliți-va oameni buni ca nu sunteți uși de biserica. Lăsați oamenii in pace! Părțile bune nu le vedeti niciodată! Știți doar sa criticati

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata