Autoturisme în flăcări la Godeni și Buzoești

0 325

 

În ziua de 5.02.2019, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în localitatea Godeni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în mers. Echipajul SMURD a preluat și transportat la spital o femeie de 73 de ani, pasageră în autoturism, care prezenta atac de panică. Autoturismul a ars în proporție de 100%.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Secția de Pompieri Costești au intervenit în localitatea Buzoești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în urma unui accident. Au ars: autoturismul și dosare cu documentele unei firme.

Totodată, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Ștefănești, strada Aleea Stațiunii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o clădire dezafectată. A ars gunoi menajer pe o suprafață de aproximativ 16 mp.

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în localitatea Mioveni, strada Logofăt Stanciu Mihoveanu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gunoiul menajer depozitat între două scări de bloc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata