A fost inaugurat Parcul Făget din cartierul Trivale

1 43

parcul fagetMarți 22 mai, primarul Cornel Ionică, alături de cei doi viceprimari, consilieri locali și reprezentanți ai administrației locale au inaugurat Parcul Făget din cartierul Trivale.
Primarul Cornel Ionică a spus că realizarea proiectului a durat aproape patru ani, și asta din cauză că zona respectiva era o veritabilă groapă de gunoi.
“Nu puteți să vă imaginați ce era aici! Doi ani de zile s-a muncit cu buldozerul să se astupe gaura de aici, o râpă de 15 m adâncime cu mizerii, hoituri… Am făcut unul dintre cele mai frumoase parcuri din Pitești pe o suprafață de peste 12.000 mp. Am amenajat spațiile verzi, am pus băncuțe pentru odihnă, am pus copaci ornamentali care vor face umbră, am făcut o zonă de joacă pentru copii și aparate de fitness. Puțin mai încolo este un loc îngrădit unde copiii pot să joace baschet și fotbal. Am creat și o zonă importantă de parcare, unde înainte ra o mlaștină. Și foarte important, am reușit să facem comunicarea între cele două cartiere, se poate face legătura cu bulevardul Libertății”, a precizat primarul Cornel Ionică.

parcul faget ionica

Citește și
1 Comentariu
  1. CIUREA CONSTANTIN spune

    NU TRECE O SAPTAMINA SAU LUNA SI DOMNUL IONICA INAUGUREAZA CEVA IN PITESTI. ASTA DEMONSTREAZA CA STIE CE TREBUIE SA FACA SI FACE. SUCCES DEPLIN PENTRU UN MANDAT FRUCTUOS. FELICITARI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata